CPO Coach helpt collectieven

Logo CPO CoachCPO Coach  is de begeleidings- en adviestak van het Zelfbouwportaal. Ik coach samenbouwers in collectieven met het vinden van de goede richting of de opzet van het samenbouwproces. Of wanneer een groep met een bijzondere woonwens (een groep mensen met een beperking, een groep oudere of een groep met een andere gelijkgestemdheid) een locatie zoekt om de wens te realiseren. Het maakt niet uit wat je wens of achtergrond is, als CPO Coach kan ik deelnemers aan een CPO, samenbouwers en natuurlijk ook zelfbouwers begeleiden.

Het Zelfbouwportaal functioneert daarbij als de kennisbank zoals deze van oorsprong bedoeld is te zijn.

Het cursusgesprek
Ik heb gemerkt dat een hele dag cursus voor veel zelfbouwers te lang duurt. Ze willen snel een goed overzicht van wat ze te wachten staat. Ik heb daarom het cursusgesprek ingevoerd. Een gesprek van een uur of twee waar in vogelvlucht het hele zelfbouwproces wordt toegelicht. Vooraf vraag ik in welke gemeente je aan de slag gaat zodat ik daar al naar kan kijken en de informatie in het gesprek kan betrekken en vragen er over kan beantwoorden.

Workshops
Door gemeenten word ik benaderd om workshops te organiseren voor geïnteresseerden in de zelfbouwkavels van de gemeente. Ik zorg voor de informatie en richt op basis van de wensen van de gemeente de workshop in.

Mocht je zelf behoefte hebben aan informatie over zelfbouw of CPO, neem dan contact met me op. In principe zijn de antwoorden gratis tenzij ik me in jouw situatie moet verdiepen. Maar dat geef ik dan altijd vooraf aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.