Het zelfbouwgesprek

Het zelfbouwgesprek geeft je in ongeveer twee uur een overzicht van de fasen die je gaat doorlopen wanneer je je eigen woning gaat bouwen. Speciale aandacht wordt besteed aan de belangrijkste informatie over de eerste fase van het hele traject. Voor groepen wordt daarnaast speciale aandacht besteed aan de samenwerking.

In de eerste fase van het project moet je de meeste keuzes maken. Keuzes over wat je allemaal in je woning wilt, hoe groot alles moet worden, de hoogte van het budget, hoe je (CPO)afspraken vastlegt etc. In deze fase heb je ook de meeste invloed. En alles wat je in deze fase doet en kiest, heeft gevolgen voor de overige fases en uiteindelijk voor je woning.

Het gesprek kan één op één gevoerd worden, maar wanneer je in een (CPO)groep je woning gaat bouwen, ook met de hele groep. Vooraf vraag ik informatie over het plan en pas de inhoud van het gesprek daarop aan.

Cursusgesprek Zelfbouw CPO
Het resultaat van het gesprek is dat je weet wat er op je af gaat komen en welke beslissingen je moet nemen. Daarnaast ga je naar huis met voor jouw project heel specifieke tips en aandachtspunten.

Praktisch: 

Het gesprek kost €149 voor 1 a 2 personen. Voor iedere extra persoon komt er €50 bij. Voor groepen kunnen we een prijs afspreken. Afhankelijk van of je naar mij komt of ik naar jou, komen er reiskosten bij (€0,25 per km en reistijd afhankelijk van de afstand). We spreken in gezamenlijkheid een datum en tijdstip voor dit gesprek af.
Tijdens het gesprek krijg je een kleine syllabus met alle informatie op een rij. Dit document wordt van jou en kan de leidraad worden voor je hele plan.

Aanmelden kan via info@zelfbouwportaal.nl.

Reageren is niet mogelijk